All Cars Service

Nieuwe website allcarsservice.nl online

Nieuwe website allcarsservice.nl online

We zijn alweer een aantal jaren actief in Buitenpost. We merken binnen onze klantenkring dat onze website regelmatig met een bezoekje vereerd wordt. Hoog tijd om hier dus weer eens goed aandacht aan te besteden.

Voor het bouwen van onze nieuwe website hebben we gekozen voor Creative Work uit Buitenpost. Een bedrijf met jarenlange ervaring in website ontwikkeling. Daarnaast is het bedrijf gevestigd in onze eigen woonplaats, waardoor we gemakkelijk de contacten kunnen onderhouden.

Creative Work kreeg van ons de opdracht de website in een nieuw en eigentijds jasje te steken. De huisstijl blijft ongewijzigd, omdat dit ook voor herkenbaarheid zorgt bij onze huidige klantenkring.
Daarnaast is er erg gelet op de gebruiksvriendelijkheid voor onze bezoeker. De categorieën zijn onder de loep genomen en helemaal opnieuw ingedeeld. Op deze manier kunnen onze klanten snel en eenvoudig de informatie vinden die ze zoeken.

We wensen u veel plezier op onze volledig vernieuwde website. Uiteraard vinden we het altijd leuk om uw reacties te ontvangen. Dit kan via ons contactformulier.

Groet,

Team All Cars Service

Leave a Comment