All Cars Service
Over ons

All Cars Service is een full-service autoreparatiebedrijf die zich in de loop van de jaren heeft gespecialiseerd in de Amerikaanse merken zoals Jeep, Ford, Chrysler, Chevrolet, GMC en Dodge.

All Cars Service: betrouwbaar, kwaliteit en actief in heel Nederland.
All Cars Service is LPG inbouw specialist voor alle merken.

 

allcarsserviceBUITENPOST – Met All Cars Service in Buitenpost, is de regio een specialist rijker.
All Cars Service is gespecialiseerd in onderhoud van uw Chrysler, Jeep en Dodge, tevens erkent LPG Specialist voor USA Modellen vooral Chrysler Jeep Dodge en Chevrolet. Inmiddels bestaan we nu 7 jaar, en hebben veel klanten kunnen verwelkomen ,uit de verre omtrek en buiten onze regio . Amsterdam. Brabant, Utrecht , etc. Door een goede transport mogenlijkheid en met het unieke haal en breng service, is de afstand geen probleem voor onze klanten . Onze website geeft natuurlijk meer informatie www.allcarsservice.nl

Alle voorkomende reparaties zijn mogenlijk.
Ewitt Kerkman van All Cars Service, heeft 25 jaar werkplaats ervaring op het gebied van Chrysler, Jeep en Dodge. Naast dit specialistisch onderhoud, zijn we ook LPG specialist voor alle type USA modellen en doen wij volledige reparaties en onderhoud aan verschillende autogassystemen. Wij monteren G3 systemen voor alle type’s, deze via de RDW direct kunnen worden afgemeld na montage.

 


‘Kwaliteit voor een betaalbare prijs’ is ons motto.
Onze service staat voor echte ouderwetse service, het gaat ons om tevreden klanten. We bieden een duidelijke prijsopgave vooraf met garantie. Een van onze beweegredenen om in Buitenpost deze service te beginnen is, omdat we merken dat klanten steeds langere afstanden overbruggen, voor specialistische reparaties.

All Cars Service, werkt nauw samen met Autobedrijf Kazemier te Buitenpost. Voor deze opzet is gekozen, om een totaalpakket te kunnen aanbieden aan onze klanten.

  • Specialist in Chrysler Jeep en Dodge
  • In en Verkoop van kwaliteits auto’s tegen zeer scherpe prijzen.
  • Onderhoud van alle merken auto’s APK keuringen voor benzine en diesel motoren maar ook voor lichte vrachtwagens.
  • Alle voorkomende reparaties aan uw auto, caravan of camper.
  • Airconditioning onderhoud tevens reparatie en vervangen van airco componenten
  • Autoverhuur personenauto’s,busjes en kleine vrachtauto’s met laadklep
  • LPG inbouwstation met onderhoud en reparaties alle merken.
  • Bandenservice tegen zeer scherpe prijzen leverbaar!!
  • Focwa Autoschade totaal herstel

Dit gecombineerd autobedrijf biedt, door gezamenlijke inkoop, gebruik van apparatuur en materialen, een complete autoservice aan, voor scherpe concurrerende prijzen!!

Heeft u algmene vragen of wilt u meer weten dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor specifieke vragen of scherpe offertes, kunt u vrijblijvend bellen op telefoonnummer: 0511-544009.

Foto uit de oude doos…
Chrysler Haarlem