All Cars Service

Als LPG inbouw specialist, maken we o.a. gebruik van de aller nieuwste systemen van BRC Gas Equipment, Prins Autogas en diverse andere gerenomeerd merken. Sequentieel ingespoten, electronisch geregelde gasinjectie.

Elk type auto *, kan worden uitgerust met een gasinjectie systeem, met eventueel een passende tank constructie. U kunt altijd bij ons terecht met al uw vragen over het plaatsen van LPG in uw automobiel. Wij kunnen u adviseren in de keuze voor een bepaalde installatie die het beste past bij uw type wagen en de voor- of nadelen van bepaalde systemen. Ook indien u beschikt over een LPG installatie die niet door ons geplaatst is, helpen wij u graag verder bij storingen of verbeteringen.
Lees meer over LPG en de verschillende systemen!

LPG inbouw systeem
LPG inbouw systeem

banner-cabrio-FINAL-GIF

BRC Gas Equipment wordt geproduceerd door M.T.M S.r.l. uit Italië. M.T.M. S.r.l. behoort wereldwijd tot een van de grootste fabrikanten van Autogas en Aardgas componenten en systemen. BRC Gas Equipment behoort nu tot de top tien in de wereld van de belangrijkste fabrikanten in alternatieve brandstoffen voor de automotive industrie. Het nieuwste geavanceerde BRC Fly-Sequent systeem werkt zonder problemen met de huidige benzine Euro-IV met OBD-E/OBD-II systemen. Hierdoor kunnen deze motoren zonder problemen met een BRC Autogas of Aardgas systeem worden uitgerust. Het BRC systeem kan op benzine motoren met 3,4,5,6,8,10 en 12 cilinders worden geinstalleerd. Ook turbo en compressor motoren zijn geen probleem voor het BRC Fly-Sequent systeem. Dit alles wordt technisch mogelijk gemaakt door het common rail principe, hierdoor wordt elke cilinder afzonderlijk ingespoten met gas aan de hand van de gemeten inspuit waarden van benzine.

Hierdoor is er geen vermogen verlies ten opzichte van benzine en wordt in combinatie met het financiële aspect het rijden op LPG voor u nog voordeliger.


Wilt u informatie over JLM kleppensmering ?
Download dan de JLM brochure.