All Cars Service

  Heeft u ook goede ervaringen met All Cars Service en bent u bereid om daar een kort verhaal over te vertellen?

  Mail dan snel uw reactie door naar info@allcarsservice.nl en verschijn binnenkort ook op deze pagina!

   IMG_3604Hallo Ewitt,vorige week is mijn auto weer bij jou geweest , een nieuw apkaatje en nieuwe schijven en diverse ongemakken verholpen ik wilde even laten weten dat het weer een genot is om in te rijden.
   Zeker met die andere Europese radio.
   Nou weet ik wederom weer waarom ik hem altijd bij jou breng. Heel veel service en liefde voor mijn chrysler .
   Ewitt hartstikke bedankt en succes met je top bedrijf

   Marlon

    Hoi Ewitt,
    Je bent een kei man. Ben net terug uit Duitsland, was er zwembad chemicaliën gaan halen.
    Hij rijdt als een trein, 230 , geen probleem, tanken geen probleem, niks egr, gewoon een herboren auto.
    Nogmaals thanks man.

    B. Brands

    Nieuwolda

     Ik heb begin 2013, een Chrysler Voyager VAN uit 2002 gekocht van een particulier.
     Enig onderhoud was wel noodzakelijk.
     Nadat ik, tijdens het zoeken naar informatie op internet, regelmatig de ‘Chrysler specialist uit Buitenpost’ tegenkwam, heb ik de volgende dag gebeld en kon direct langskomen .
     Na een bakkie koffie, samen met Ewitt de hele auto nagekeken.
     Na een uitgebreide check een plan en planning gemaakt v.w.b. het onderhoud.
     Een paar dagen later ontving ik per post een prijsopgave waarin duidelijk omschreven, wat er aan werkzaamheden zou worden uitgevoerd.
     Gisteren de auto weer opgehaald en hij loopt weer als een zonnetje.

     Alle verhalen over het vakmanschap, de heldere communicatie, vriendelijkheid en de betaalbaarheid, zijn absoluut waar. Ik ben nog nooit zo correct en vriendelijk geholpen bij welk bedrijf dan ook.
     Begrijpelijk dat All Car Service klanten heeft uit heel Nederland.
     Mochten we ooit verhuizen naar Limburg, blijft de auto in onderhoud bij Ewitt !

     Rene Grapendaal – D.C.R. Motoren

     Wormerveer

      Hoi Ewitt, Even een berichtje uit Wormerveer, ben dus vandaag heel vroeg weggereden uit Wormerveer om mijn Chrysler PT Cruiser door jou telaten servicen. Bij aankomst in Buitenpost, werd ik met een bakkie troost ontvangen en mijn koets werd door jou naar binnen gereden en direct op de brug gezet. Je kon niet wachten om aan deze klus te beginnen.

      Je hebt je werk met hart en ziel gedaan in een record tempo en niets vergeten. Je hebt echt een zeer goede serice de kachel in je gezellige kantine was lekker warm. Ik kon gewoon koffie pakken als ik daar behoefte aan had en jij ging gewoon door met jou klus. Je hebt werkelijk niets vergeten en zelfs de scharnieren van de auto zijn gesmeerd Het motor compartiment is opgepoetst en je hebt alles in huis om een goede servicebeurt tegeven. Op weg naar huis (door het mooie Friesland) heb ik weer genoten van het rammelvrij rijden met mijn PT dat was op de heenreis wel anders…

      Ik heb zelfs de verkeers dremmels extra snel gepakt (misschien een fotootje op gelopen) maar geen krimp, man SUPER WERK. Het was een eindje rijden, MAAR HET ECHT WAARD, dus mij zul je in elk geval terug zien voor mijn beurtjes en ander onderhoud. En een paar uurtjes bij jou in de garage is helemaal zo verkeerd nog niet, onder het werk, een gezellig praatje, SUPER!

      Richard Ooms

      Oost-Souburg Zeeland

       We hebben in juni 2010 een Chrysler Voyager uit 2000 op LPG G3 gekocht. Ik dacht; ik doe hem wel ff zelf onderhouden met een zeer handige vriend van mij. Helaas waren er geen onderdelen te krijgen in Nederland. De distributie riem (die wel !!) en spanrol set noem maar op, niks noppes nada. Uiteindelijk hebben we met veel omwegen onderdelen uit Amerika laten komen, maar wederom niet de juist (Europees model) helaas. Ik heb op internet gezocht maar daar kom je uit bij de officiële dealers (prijsopgave = slikken). Op een gegeven moment tipte een vriendin uit Buitenpost (Friesland) me: ‘Mijn buurman doet in die auto’s!’ Vervolgens ben ik naar die buurman (Ewitt) gegaan, alles kan zo gemaakt worden en voor een schappelijke prijs. De auto is weer picobello in orde en rijdt als een speer, service eerste klas, super Ewitt bedankt!

       Nu februari 2011 is de auto afgekeurd op de gastank door roestvorming en nog een paar kleine dingen dus als eerste Ewitt gebeld. De auto heb ik afgeleverd want voor die service en prijs breng ik hem wel even. Straks mag ik hem weer ophalen en is hij weer helemaal in orde!

       Ewitt bedankt voor de goede zorgen en de geweldige service.

       Eduard Vorsterman van Oijen

        Beste Ewitt,
        Na je ludieke actie door je visitekaartje van All Cars Service bij het autoraam te plaatsen bij een nationale grote meeting, werd ik nieuwsgierig naar je dienstverlening. Ik had als bezitter van de Jeep Grand Cherokee al min of meer een afspraak bij een bekende, gerenommeerde dealer gemaakt om deze auto periodiek te laten onderhouden. Doordat ik een opdrachtgever in de buurt van Buitenpost had -en nog steeds heb- besloot ik onaangekondigd een kijkje te nemen bij All Cars Service. Na een hartelijk ontvangst heb ik toen besloten om vlak voor de zomerreis naar Noord -en Zuid Itali de auto door Ewitt deskundig te controleren en waar nodig te repareren. En inderdaad ik moet zeggen dat het afgeleverde werk en dienstlevering heel goed is. Voor al die andere automobilisten (maakt niet uit waar je woont) kan ik All Cars Service aanbevelen als een uitstekend bedrijf dat met zorg maatwerk levert voor de klant.

        Ewitt, ik wens je een creatieve, bloeiende onderneming toe!

        Simon de Rudder

        Harlingen

         Sinds een jaar rijd ik een Chrysler Sebring uit 2001, hierover ben ik zeer te spreken, een erg fijne auto. Wel was ik ontevreden over de voorste demping/vering. Over oneffen wegdek begon het al snel te deinen, terwijl over de korte oneffenheden de schokken rechtstreeks voelbaar waren. Tevens kwam de auto voor erg laag bij de grond, waardoor verkeersdrempels moeilijk waren te rijden.

         “Toen ik Ewitt Kerkman van All Cars Service hierover vertelde klonk het hem direct bekend in de oren, en uit ervaring wist hij mij te vertellen dat dit een probleem is bij deze auto’s. De oplossing zou ‘m zitten in de demping. Daaropvolgend ontving ik een prima offerte voor vervanging van het voorste veerpakket, en ik heb de klus laten uitvoeren. Het brengen van de auto kon overigens na een afspraak gewoon in de avond plaatsvinden, en ook voor vervangend vervoer was gezorgd (niet duur!). De avond erna ontving ik de volgende SMS: “De Sebring rijdt weer als nieuw, wordt morgen uitgelijnd en staat om 13.00 voor je klaar.”

         Nu na een aantal duizend kilometer kan ik zeggen dat de auto inderdaad als nieuw rijdt, het is alsof de weg voor je wordt gladgestreken. Van deinen is geen sprake en de voorkant is ook zo’n twee centimeter hoger komen te staan. In één woord: vakwerk!
         Nu kan ik zeker nog een aantal jaar vooruit met deze auto die mij niks te wensen laat, en met de zekerheid van deze garage op de achterhand.

         Fam. de Graaf

         Apeldoorn

          Wij zijn in het bezit van een Jeep Grand Cherokee (model 2000).

          Nadat wij iets raars hoorde in de motor van onze auto, (voor die tijd hebben wij de olie laten verversen}, zijn wij naar een garage bedrijf geweest bij ons in de buurt. Hij zij dat het de klepstoters waren en wij wel door konden rijden, maar er wel iets aan moest geburen. Nu komt die nog die zelfde dag , een knal motor ratelen einde oefening. Wij weer terug en de auto laten staan bij dat bedrijf. Na 6 weken , kwam het er uit dat het toch geen werk voor hem was. Na daar zit je dan zonde auto.

          Konden we natuurlijk wel naar de Chrysler bij ons in de buurt, maar dan ben je een vermogen kwijt. Na zoeken zijn we bij All Cars Service in Buitenpost gekomen (hadden we veel eerder moeten doen). Bleek er een gat in de motor te zitten, geen goede smering. Nu kan je zien dat deze auto toch iets is voor de specialist.

          Ewitt, de eigenaar van het bedrijf , heeft ons uitstekend geholpen, heeft bij ons een ander motorblok geplaatst. Onze auto heeft nog nooit zo mooi gelopen. Wij zijn weer content met onze auto en willen hem nog een poos houden.

          Wil wel even mededelen met mensen die dit lezen, als je een Jeep heb laat deze goed onderhouden bij mensen die er verstand van hebben. Dan zul je dit niet meemaken wat wij hebben gedaan.

          M. Franken

          Sprundel

           Beste hr. Kerkman,

           Dank voor het toesturen van de facturen met het goede adres. Ik wilde u nog even laten weten, dat mijn terugreis prima verlopen is. De auto rijdt fantastisch. Het is een openbaring voor ons dat dat met gas kan. Ook de trekkracht is zeker niet minder.
           Nogmaals dank voor uw uitstekend werk.

           Met vriendelijke groet,

           M. Franken

           J.L.H. Katerberg

            Ondanks dat ik nog maar een paar kleine ritten met mijn 300C Sedan heb gereden ben ik zeer tevreden over het Prins LPG systeem in mijn auto. Hij schakelt vrij snel over op gas, als hij warm is zelfs direct. 1 rit met de aanhangwagen gemaakt – trekhaak werkt ook super!

            Hij rijdt perfect – super gewoon!

            m.vr.gr.

            J.L.H.Katerberg

            Dick van der Vuurst

            Akkrum

             Hoi Ewitt,
             Nog bedankt voor de goede zorgen tijdens de dagen dat m’n Dodge bij jullie stond voor LPG inbouw. Het resultaat is fantastisch! Natuurlijk is de BRC installatie perfect door jullie ingebouwd. Dit had ik al eerder ervaren met onze Cherokee, maar opnieuw heb ik kunnen zien met hoeveel passie je ook deze LPG installatie hebt ingebouwd. Bij aflevering bleek dit ook weer tijdens je uitleg, over hoe de installatie is ingebouwd, met als aangename verassing dat de auto geheel gewassen en gezogen door jullie werd overgedragen!

             En dan het rijden!
             Tijdens mijn dagelijkse woon-werk rit van 103km enkele reis merkte ik al dat het rijgedrag door de LPG inbouw er niet nadelig is beinvloed. Je merkt er helemaal niets van! Maar toen ik even een vrachtwagen moest inhalen en even de kick-down zijn werk liet doen…. In één woord: Geweldig!!! Volgens mij ging dat soepeler dan voorheen????

             En dan het bezoek aan de pomp…. dat scheelt dus mooi een euro per liter!

             Nog even wat specificaties van de auto:
             Dodge Ram 1500 4.7ltr V8
             Bouwjaar 2003
             LPG installatie van BRC met 105 liter ringtank.

             Ewitt, bedankt!

             Loren Kruseman

             Amsterdam

              De auto heeft zich over 2000km autoroute keurig gehouden. Rijdt weer erg goed met de vernieuwde achtervering, ook in zwaar beladen toestand op de terugweg. Gewoon wat lucht bij gepompt. Onder de V-snaar is een piepend geluid dat jij al opmerkte. Dit wordt steeds erger en volgens mij is het de dynamo. Klopt dat volgens jou? De gasinstallatie werkt erg goed!

              Complimenten voor het goede werk, ook veel kleine dingen die je niet hebt gefactureerd!

              Groeten, Loren Kruseman

              Jan van Bennekom

              Apeldoorn

               In een grijs verleden heb ik CHrysler Voyager 2.41 goedkoop in handen gekregen. Met deze auto heb ik jaren tennis-talentjes naar de diverse bondstrainingen vervoerd. Ook bij tripjes naar het buitenland is de auto van grote waarde geweest. Ik ben niet bemiddeld, dus knoop ik de eindjes aan elkaar. Mijn dochter probeert nog steeds als tennisprof het hoogste te bereiken. Dat kost veel geld. Je kunt je euro maar een keer uitgeven. De voyager kreeg lastig te lokaliseren storingen e.e.a. verhelpen zou volgens de dealer veel geld gaan kosten. Bij toeval vond ik de site van All Cars gevestigd in het plaatsje Buitenpost. Na een goed gesprek via de telefoon was het mij al snel duidelijk dat Ewitt Kerkman exact weet waarover hij het heeft en zeer veel specifieke kennis van Chryslers heeft. Ik heb hem de auto een beurt laten geven en hij heeft alle mankementen verholpen. Een vriendelijke vakman,die met je meedenkt als het om het drukken van de kosten gaat. Ik heb de auto in Buitenpost opgehaald en ben vrolijk fluitend naar huis gereden. Mijn vrouw is de dag daarop naar haar werk gereden en vroeg of we soms een nieuwe auto hadden. Dit is een grapje, maar de auto rijdt als een nieuwe. Het vervangend vervoer was perfect en niet duur.

               Vanuit Apeldoorn is Buitenpost ver weg. Toch ben ik van mening,dat het de moeite meer dan waard is als je grotere problemen hebt, waar vakkennis voor nodig is, de rit naar Buitenpost te maken.

               J.C.v.B.

               Hans Marees

               Aalsmeer

                Na enige tijd zoeken ben ik dan de trotse eigenaar van een Chrysler 300M in de goede kleur (zwart). De wagen had ca. 192.000 km op de teller en reed en stuurde goed maar was dringend aan onderhoud toe. Na wat rondbellen en een paar dealers bezocht te hebben (ik schrok van de prijzen), kwam ik op internet het bedrijf AllCarsService in Buitenpost tegen, gespecialiseerd in o.a. Chrysler. Na telefonisch contact te hebben gehad met Ewitt Kerkman die 20 jaar ervaring achter z’n naam heeft staan bij Chryslerdealers in het westen van het land en die een goeie indruk op mij maakte; hij neemt de tijd voor je en denkt met je mee om de kosten laag te houden, dit bleek o.a. uit het aanbieden van een vervangauto (diesel,lekker zuinig) voor de helft van de prijs, heb ik een afspraak gemaakt. Verder heeft het bedrijf het beste gereedschap zoals de speciale Chrysler uitleesapparatuur om diagnoses te kunnen stellen en alles aan de wagen te kunnen checken en (her)programmeren. Ook is er een magazijn met originele Moparonderdelen,waar ik ook nog es 10 procent korting op kreeg. Zoals gezegd, niet alleen het kostenplaatje (zeker de helft op arbeidsloon van wat je bij de dealer betaald), maar ook de persoonlijke benadering maken dit bedrijf tot een aanrader voor niet alleen Chrysler, maar ook voor andere merken.

                Kai May

                Enschede

                 Bedankt voor de foto’s! De auto rijdt perfect, veel beter als ik het verwacht had.
                 Nogmaals bedankt voor het super werk en de super service.
                 Misschien heb je mij lachen gehoort bij het tanken in Almelo? LPG scheelt mij echt een hoop geld !